Proxy Siteleri – Tunnel siteleri

Proxy Siteleri – Tunnel siteleri

Tunel ( tunnel ) siteleri olarakda adlandırılan internet üzerinde iz bırakmadan gezinebileceğiniz sitelere ihtiyacınız olabilir.

Ülkemizde fazla kullanılmamaktadır. Ancak proxy dünya genelinde iz bırakmak istemeyenlerin en çok kullandığı maskeleme yöntemidir.

Konumuz gereği proxy sitelere ihtiyacınız olabilir.

2012 nin en iyi proxy siteleri ekteki şekilde…

Site sıralaması alexa sıralamasına göre yapılmıştır.

Güncel bir listedir ( Listedeki tüm siteler kontrol edilmiştir… )

2013 için yeni liste yayınlanmıştır.

Proxy Siteleri ( tunnel ) 2013 Tunel siteleri

Tavsiye Yazılar

• En iyi haber siteleri

En iyi haber siteleri Haber siteleri sıralamasını sitemizde yayınlamak istedim. Liste ALEXA sıralamasına göre yapılmıştır. Benimde kullandığım aşağıdaki sitelerden günlük oluşan haberleri anlık olarak RSS dosyaları yardımı ile okursanız çok hızlı haber almanız mümkün olacaktır. Aynı zamanda aşağıda yer alan listedeki sitelerin Twitter adresleride oldukça hızlı haber almanızı sağlarlar. 1 | Yahoo! News 2 |…

• Site yeni server üzerinde…

Site yeni server üzerinde… Bir haftadır elimizde backuplar o hosting firması senin bu hosting firması benim gezdik durduk… Sonunda bir server kiralamayı başardık ( fiyat bizim için oldukça yüksek olmasına rağmen başka yol kalmamıştı… ) Bundan sonra bir aksaklık çıkmaz ise bu server üzerinde kalmayı umuyorum. Şimdilik siteyi kurduk ve gözlemlemeye başladık, aksaklık olabilir bunları…

• Güneş patlamaları son 5 gün…

Güneş patlamaları son 5 gün… Buradaki grafik online olarak son 5 günlük güneş aktivliğini animasyon olarak göstermektedir. Online olduğu için tarihe göre değişiklikler olacaktır… Son 15 günlük incelememize göre bu patlamaların arkasında güneşi etkileyen bir manyetik alanın olma ihtimali yüksek. Bilim adamlarıda bunun hesaplarını yapmakla meşguller. Önümüzdeki günlerde bu yönde haberler çıkmaya başlayacaktır. Okunma sayısı…

• Japonya kıyılarında dev deniz anaları …

Japonya kıyılarında dev deniz anaları … Ağırlıkları 200 kg yu bulan deniz anaları japonya kıyılarını istila etmiş durumda… Km lerce sahil alanında kıyıya vuran denizanaları korkunç bir çevre kirliliği oluşturuyor. Sahillerde oluşan bu denizanaları nedeni ile deniz ulaşımıda aksamalara neden olmaya başladı. Deniz analarının bu şekilde aşırı büyüklüğe ulaşmaları daha önce rastlanmış bir durum değil….

• HAARP bulutlarına bir örnek.

HAARP bulutlarına bir örnek Son günlerde ülkemizde hızlı hava değişimleri ve bulutların birden bire ortaya çıkarak yoğun bir yağış bırakmaları. Nedeni ile haarp bulutlarına örnek olması için bu videoyu ekliyorum. 2011 yılı içerisinde tesbit edilen haarp bulutlarında sarmal ve döngüler ile yağış yüklü bulutların manyetik alan ve basınç alanları vasıtası ile hızla yer değiştirmek mümkün…

3 Comments

1. deniz dedi ki:

oooo bu listeler çok eski şimdi trde büyük proxy siteleri var dtunnel.net tr de en büyüğü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir