5800 Ayna kullanarak yapılan güneş tavası
5800 Ayna kullanarak yapılan güneş yansıtıcı ile Demiri bile eritmek mümkün olmuş.
Odaklama sorunu çözülebilirse gerçekten güzel bir uygulama…
Başka amaçlar için kullanılmaz inşallah :)

5800 Ayna kullanarak yapılan güneş yansıtıcı ile Demiri bile eritmek mümkün olmuş.
Odaklama sorunu çözülebilirse gerçekten güzel bir uygulama…
Başka amaçlar için kullanılmaz inşallah :)

HAARP Frekansları insanlara nasıl etki eder. Uzun zamandır HAARP konularında yazılar yazıyorum. HAARP bildiğiniz gibi elektromanyetik sinyallerin iyonesfer vasıtası ile başka noktalara etkilemesini sağlayabiliyor. Şimdi size aşağıda göstereceğim deney bir düşük frekans elektromanyetik ses sinyalinin su üzerindeki etkisini gösterecek. Etkide suyun aldığı frekans modülasyonunu göreceğiniz gibi eğilim bükülerek sinyalin titreşimine göre şekil değiştirdiğini göreceksiniz. İnsan…

Hortumlar ve Kasırgalar Avrupada… Daha önce Ege bölgemizde ve Istanbulda yaşadığımız kasırganın daha şiddetlisini ITALYA – VENEDIK şehri yaşadı. http://www.veneziatoday.it/cronaca/tromba-aria-venezia-oggi-12-giugno-2012.html Avrupada çok sık görülmeyen şekilde devasa bir bir hortum tam venedik üzerinde oluştu. Hortumun şiddeti nedeni ile birçok ev hasar gördü. Daha önce 1970 de çok daha küçük bir hortum oluşumu kayıtlara geçen ITALYA da…

Sandy kasırgası ABD tarihinin en büyük zararının oluştuğu kasırga olarak tarihe geçti. ABD doğu eyaletlerinin tamamında etkili olan ve 5 günlük bir sürede etkisi geçmesi beklenen kasırgada tahminin zarar 50 milyar dolar. Fırtınanın etkisi o kadar fazla olduk ki doğu eyaletlerindeki okullar ve resmi daireler kapatıldı. Tüm işyerleri dahliye edildi. Elektriksiz kalan insan sayısının 20…

188 gün teorisi Taze olan 188 gün teorisi ile ilgili internette araştırma yapmaktayım ve internette çok ilginç haberler okudum. Bunlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum. ( Konu hakkında bilgisi olmayanlar için: http://www.bluebox.bbs.tr/188-gun-teorisi-ispatlandi-meksika-da ) Görünüşe göre bu teori ile ilgili kafa yoran kişi sayısı azınlıkta değil. Lakin bazı gruplar NASA’nın dünyanın manyetik alanı ile ilgili dikkat çekmesi…

UFO veya Drone Bir yolcu uçağından çekilen aşağıdaki görüntülerin tüm analizlerinde görüntünün gerçek olduğu ve görüntüdeki cismin hareketlerinden dolayı dünyada daha önce görünmeyen bir uçan cisim olduğu bildirilmiş. Son günlerde ülkemizde ve çevre ülkelerde sıklıkla UFO görüntüsüne rastlanmakta. Buna bakarak UFO teşhisi konulabilir. Aşağıdaki bu görüntüde İran da çekilmiş. Bu görüntüleri analiz eden uzmanlar bunun…

AIDS benzeri hastalık Çinde hızla yayılan ve AIDS benzeri bir hastalık haberleri var. Hastalık AIDS testinden geçmesine rağmen bağışıklık sistemini yok ederek AIDS hastalığının tüm etkilerini birebir yaşatarak insan ölümlerine sebep oluyor. Yayılma hızı AIDS den daha yüksek ve bulaşmasıda daha kolay. AIDS benzeri hastalık Çinde http://www.theepochtimes.com/n2/china/highly-contagious-aids-like-disease-spreading-in-china-53864.html Haber yeni yeni dünya haber sitelerine ulaşmaya başladı……
:) bunun düz bir hat boyunca kullanılmasıyla yağ ısıtılıp enerji üretiliyordu bölye epey bir lazer olmuş. :D Boşta duran çanak antenler değerlendirilebilir de eğlencelik olur