5800 Ayna kullanarak yapılan güneş tavası
5800 Ayna kullanarak yapılan güneş yansıtıcı ile Demiri bile eritmek mümkün olmuş.
Odaklama sorunu çözülebilirse gerçekten güzel bir uygulama…
Başka amaçlar için kullanılmaz inşallah :)
5800 Ayna kullanarak yapılan güneş yansıtıcı ile Demiri bile eritmek mümkün olmuş.
Odaklama sorunu çözülebilirse gerçekten güzel bir uygulama…
Başka amaçlar için kullanılmaz inşallah :)
Hep ilginç haberler yazacak değiliz Bazen de sohbet etmek ister canımız, sormak istediğiniz konular varsa yazabilirsiniz. Sitenin durumu, son günlerdeki olaylar vs. Aklınıza ne gelirse fark etmez. Son yazılan yazılar sonunda sitedeki faaliyet oldukça artmış durumda. Girişlerde ve sayfa yüklemelerinde bazı sorunlar geçici olarak oluşabilir bu durumda bekleyerek tekrar deneyin. En büyük şikayetim eskiden olduğu…
Ramazan bayramı ve sonrası tatil… Tatili biraz uzattık sanırım… :) Pazartesi gününden itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Siteye katkılarınızı her zaman olduğu bekliyorum, önümüzdeki günler çok hareketli ve değişik olaylarıda beraberinde getireceğe benziyor… Merak eden site kullanıcılarımıza nerede kaldı haberler mailleri için teşekkürler… İlginiz ile site gün geçtikçe daha çok kişinin ziyaretine sebep oluyor. Ağustos…
Uzayda savaş mı var ? Dünyanın hemen çok yakından meydana gelen bazı patlamalar ve ışıklar amatör gözlemcilerin teleskop kayıtlarından hızla yayınlanmaya başlandı. Daha önce yazılı olarak haber yapılan olayın ilk görüntüleride bazı internet sitelerinde bulunuyor. Olay hakkında ünlü haber sitelerindede görüntüler hakkında yorumlar başladı. http://sacramento.cbslocal.com/2012/12/30/man-captures-video-of-strange-explosion-in-the-sky/ Olayın daha önce bazı amatör gözlemcilerin sitelerinde herhangi bir kayıt…
Güneşin arkasında dev UFO Geçen hafta güneş patlamaları sırasında görüntülerde görünen dev UFO nun incelemeleri devam ediyor. Görüntüler her iki SOHO uydusundada bulunuyor ve görüntü analizlerinde katı bir yapının orada bulunduğu açıkça görülmekte. Bu görüntünün güneşin arka kısmında olması nedeni ile net bir görüntü elde etmek mümkün değil. Ancak uzun zamandır bu tip görüntülerin sıklıkla…
Dünyanın sonu nasıl olacak… Artan yağışların ve sel felaketlerin yoğunluğu nedeni ile dünyanın sonu ile ilgili bazı ön gürüler yapıldı. Aşağıdaki resimler yağış miktarının %100 artması ve bu süreçin 10 yıl kadar devam etmesi neticesinde oluşabilecek durumları göstermektedir. Dünya yağış miktarının artışı hızlı bir büyüme göstermektedir. Bir çok tarım havzası ve ova sular altında kalmaya…
Yeni domain aldım… http://www.eniyi12.com İsmi bu konusu her konuda en iyi 12 listeleri… 12 Düzine anlamında… Laf aramızda 10 almak istedim ama başkaları benden önce davranmışlar… Okunma sayısı : 12
:) bunun düz bir hat boyunca kullanılmasıyla yağ ısıtılıp enerji üretiliyordu bölye epey bir lazer olmuş. :D Boşta duran çanak antenler değerlendirilebilir de eğlencelik olur