Online Fukushima nükleer reaktör görüntüsü

Online Fukushima nükleer reaktör görüntüleri

Aşağıdaki linkten Fukushima santralinden görüntüleri canlı olarak izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten de aynı yerden saat başı arşiv görüntüleri mevcut…

Santralde oluşan patlama ve dumanların aktifliklerini görebilirsiniz.

Sistem yeni kurulmuş sanırım daha önce böyle online veri aradığımda bulamamıştım şimdi böyle bir site karşıma çıktı.

Takip edelim bakalım ne kadar yayın yapmasına izin verecekler. Belkide her şey olup bittikten sonra online yayınlanmasına izin verdiler…

Bir görüntüde ben ekleyeyim bu siteden aldım…

Görüntülerden yola çıkarak yapılan analizlerde bu sitede yer alıyor. Konuyu araştırmak istiyorsanız bu analizlere de bir bakmakta fayda olacaktır.

Ayrıca bir arşiv çalışmasıda yapılması gerekecek.

Online Fukushima

Edit :

Eski linkler kaldırdığı için yenisini ekliyorum…

http://www.tepco.co.jp/nu/f1-np/camera/index-j.html

Tavsiye Yazılar

• Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü….

Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü. 30 Ağustos da Atlas 5 roketi ile uzaya gönderilen RBSP gözlem uydusu dünyanın etrafında yüksek enerjili ve parçacıklarla dolu geniş bir radyosyonlu alan tesbit etti. Dünyanın hızla bu enerjili bölgeden geçmekte olduğu ve enerji dolu alanın dünyanın etrafından dolanması ile atmosferik seslerin insan kulağının duyabileceği boyutlara ulaşmasına sebep oluyor. 5…

• Gökyüzünde garip sesler

Gökyüzünde garip sesler … 2012 Yılı başlarından beri dünya çapında garip ses kayıtları hızla çoğalıyor. Sesler belli bir frekans ile ve ritmle duyuluyor ve kayıt edilebiliyor. Aşağıdaki videodaki bazı ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz. Geçen senede bazı garip ses kayıtlarını sitemizden sizlere duyurmuştuk. Bu ses kayıtlarının genelde sessiz olan şehir yerleşimlerinin dışından net olarak duyulabilmesi. Ses kayıtlarınada…

• Manyetik titreşimler Marmara ve Ege bölgesinde

Marmara ve Ege bölgesi manyetik titreşimler başladı. Bölge üzerinden alınan uydu görüntülerinde dün sabahtan bu akşama kadar sürekli olarak manyetik titreşim etkileri gözlenmeye başladı. Uzun zaman gözledim kesintisiz olarak bu akışkanlık devam etti. 08 Ocak 2013 de meydana gelen 6.2 lik Saroz depreminden sonra bu şekilde meydana çıkan manyetik titreşim. Anadolu plakasında bir salınım olduğunu…

• Fukushima radyasyonları ne oldu ?

Fukushima radyasyonları ne oldu ? Mayıs 2011 de oluşan nükleer felaket sonrası dünya kamuoyu gündeminden düşen fukushima nükleer santrali radyasyon durumu ne oldu diye sorduğumuzda hiç iç açıcı bir durumla karşılaşamadık ne yazık ki. Radyasyonun deniz seviyesinde suya karışma hızı korkunç boyutlarda hemen hemen tüm pasifik okyanusu radyasyonun etkisi altına girmiş durumda. Bu durum deniz…

• NASA çalışanlarına acil mesaj…

NASA çalışanlarına acil mesaj… Dün NASA acil olarak çalışanlarına bir mesaj yayınladı… Mesajın içeriği acil durumlarda neler yapılması ve dikkat edilmesi gereken uyarılardı. Dikkat çekici bir şekilde deprem ve sel baskın uyarıları içeren mesaj daha önce yayınlanmış uyarılara benzememekte özellikle kurtarılabileceklerin kurtarılması ve bulunduğunuz bölgeyi terk etmesi yönünde uyarılar içermesi dikkat çekici… Özellikle bu dönemde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir