İki güneş görüntüleri

İki güneş görüntüleri var – Niburu gerçek mi…

İki güneş görüntüleri var – Nibiru gerçek mi ?

Bir kaç yazıda bundan yazmıştık… Konu takibimizde olduğu için sürekli yeni bilgilere rastlamaktayız.

Bu son gelen video ise şimdiye kadar rastlanmamış bir şekilde sabah güneş doğmdan önce büyük bir yıldızın dünyaya çok yakın konumda parıldadığını gösteriyor.

Boyut olarak çok büyük olan yıldız nerede ise ikinci bir güneş büyüklüğünde. Fark edilememesinin sebebi güneşle aynı zamanlarda geçiş yapması ve güneşin doğuş yönünde olması…

İki güneş görüntüleri var

Sürekli çekim yapan bir kamera kanada da bu olayı görüntülemeyi başarmış…

Başka videolarda mevcut ama en ilginç olanı bu videoyu sonunda kada seyretmeniz gerekiyor.

Başka görüntüler de mevcut.

İki güneş görüntüleri :

İki güneş görüntüleri

Önümüzdeki günlerde sıkça İki güneş görüntüleri bu konuları yazacağız.

Tavsiye Yazılar

• Kuraklık artışı

Kuraklık artışı Son zamanlarda coğrafyamız ve Avrupa’nın büyük kesimi kurak şartlar yaşıyor. Mevsim normalleri altında sıcaklıklar görülüyor özellikle Doğu Avrupa’da. Bunun sebebi La Nina dediğimiz döngüyü orta kuvvette yaşamaya başlamamız. Kasım ayı sonbahar mevsimsel tahminlerimde mevsim normalleri civarı ve üzerinde yağış, mevsim normalleri civarı sıcaklık beklentim olduğunu ifade edip yazmıştım burada ama La Nina kuvvetlenmeye…

• Bu filmi izleme, İnternette hızla yayılan bir görüntü.

Bu filmi izleme… İnternette hızla yayılan bir video… Kaynak olarak Anunnaki ve İlluminati yi baz almış ve tüm konuları bu çerceve içerisinde işlemişler. Film oldukça ilginç yeni videolarında yayınlanması bekleniyor… İlk üç bölüm aşağıya alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabiliriz. 1. Bölüm [youtube SsTdsUG6ADc] 2. Bölüm [youtube a7layTcXeoI] 3. Bölüm [youtube MvTcuxgjBIo] Yorumlarınızı bekliyorum……

• Garip sesler yine duyulmaya başlandı.

Garip sesler yine duyulmaya başlandı. Dün gece ortaya çıkan atmosferik sesler çok büyük bir alan üzerinde duyulması birçok sosyal medya hesabında dikkat çekiyor. Sesler ilk önce İngiltere üzerinde duyulmaya başlandı, aynı dakikalarda Newyork dan da bu yönde mesajlar alınması oldukça büyük tedirginlik yaratmış durumda. Atmosferik seslerle ilgili daha önce sitemizde incelenmiş bir yazıda açıklaması mevcut….

• Sıcaklıkların sonu gelecek mi ?

Sıcaklıkların sonu gelecek mi ? Dünya üzerinde son bir haftadır hızla artan sıcaklık haberleri ve iklim değişikliği bilgileri geliyor. Türkiyede bu hafta içinde görülmemiş bir sıcaklık dalgası ile karşı karşıya kalacak sıcaklık ortalamalarının üzerine çıkması beklenen bir sıcak dalga Türkiyenin güneyinden giriş yaparak kuzeye kadar ilerleyecek. Dün gerçekleşen hava durumu sonucu Hava sıcaklıkları dünya genelindeki…

• Nibiru geliyor… Daha önce yazmıştım.

Nibiru geliyor… Daha önce yazmıştım büyük haber sitelerinde ve kaynaklarda gün geçtikçe daha fazla yer verilmeye başlandı. http://cosmiclog.msnbc.msn.com/_news/2011/08/02/7233108-2012-watch-death-star-debunked Buradaki yazıda Güneşin kardeşi olarak bahsetilen ve panik yapmayın diye özellikle vurgulanmış. Nibiru geliyor Bu fotoğraf nasa kaynaklarından alınmış bir görüntü… Yani Eleninden sonra Nibiruda yolda galiba :) Elenin ilk görüntüleri -> Okunma sayısı : 63

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir