Elenin ve Nibiru gerçeği nedir ?
Bir hafta kadar önce internet üzerinde yayınlanan bir PDF dosya tüm forumlarda etkili bir biçimde ELENIN ve NIBIRU gerçeği nedir şeklinde dolaşmaya başladı bizde bu dosyayı elde ederek sizler için araştırıp bir analiz hazırladım.
Biraz uzun olabilir ancak konu oldukça önemli olduğu için ister yazının sonundan PDF i direkt elde edebilir ve oradan inceleyebilirsiniz.
Şimdi biz bazı ayrıntıları tek tek inceleyelim…
Elenin, Uranüs ve Satürn ün yörüngesinden 8 au uzaklığı ile 29 Mayıs 2009 tarihinde geçti. Nibiru ile aynı yörüngede.
Elenin, 30 Haziran 2011, tarihinde Nibiru ve Satürn ün yörüngesinden geçti. Bu bize Nibiru Elenin arkasında iki yıl olduğunu söylüyor. Ancak bu durum elenin manyetik çekme nedeniyle hızlandırılması ile olmalıdır. Böylece, bu iki yıllık boşluğu aralarında hiç şüphesiz bir artan güneş yakınlıkları olarak düşünülebilir. Hızlarının birbirinin çift kat olduğunu varsayalım. Yani Eleninin ardından bir yıl sonra Nibiru, iki yıl sonra ikiside bize ulaşabilir.
Elenin ve Nibiru gerçeği nedir ?
Bu görüntü, Nibiru’nın manyetik alan olarak 28 Temmuz 2011 gökyüzünde olduğunu ve yeryüzünde bir Görüntüleyici için görüntülebileceğini gösteriyor. Nibiru ve Elenin aproximate konumlarını da gösterilir.
16 Ağustos 2011: Mars da bu alana girer. Kırmızı gezegen hala biraz güneşin parlamasını uzakta ile belki bir şey atmosferi sonra dan itibaren karıştırarak panoya dahil olur.
Nibiru’nın manyetik alanının Güneş çevresinde ulaştığı 18 Ağustos 2011, sadece Elenin, Venüs yörüngesinden geçiyor. Belki güneş etkinliği bu aşamada patlak verecek…
3 Eylül 2011: güneş tamamen eclipse durumda Nibiru için, Dünya’dan tüm olası görünümden engellemeyecek. Bu da dünyanın, güneş ve Nibiru arasında doğrudan bir hizalamasını işaretler. Nibiru güneşin diğer tarafında ise, Güneş’in manyetik alanı olarak hareket edebilir. Artık biz güneşin diğer tarafında sonraki altı ay boyunca üzerinde yörüngeye girmeyecek böylece Nibiru için tamamen bu alana maruz olacak.
11 Eylül 2011: Nibiru Satürn ve Jüpiter’in arasında yörüngesi ve Elenin ulaştığı bilgisi gelecek, bu noktadan itibaren o Güneş’in aksi saat yönünde dönen manyetik alan tarafından bu yönde savrulacak. Bu durum Nibiru’nın manyetik alanın başlangıcı olacak. Bu noktadan sonra Elenin artık referans noktası olarak Nibiru’nın manyetik alanına uzak düşüyor ve daha uzağa doğrudan karşıt bir yönde çekirdek etkisi oluşacak. Bu noktada, dünya hala alanın dışında ama kaçınılmaz bir çarpışma bu tarihte olabilir.
Elenin ve Nibiru gerçeği bize açıklanmalı !
27 Eylül 2011: Dünya Nibiru’nın manyetik alanı içinde. Hala güneş kalkanı, yani yoğunluğu yeryüzünde azaltılabilir.
Elenin, ay, Merkür ve Uranus da içeren bir uyum içinde güneş ile dünya arasında uçuyor olacak. Diğer ikincil hizalamaları ve tamamen doğrudan oluşturmak hizalamaları ya da dolaylı olarak tüm dokuz gezegen güneş sisteminde birbirine yakın olacak.
Nibiru’nın (burada kırmızı boyalı) manyetik kabuk ve çekirdek (mavi ve beyaz) görünüyor. Gökyüzünde 8’den uzakta çıplak gözle görünür.. Bunun hem kutuplardan gelen ‘mini’ Gama ışın patlamaları, hemde atmosfer olayları etkili olur. Dünya içinde dış manyetik Küre Nibiru, onun üzerine kırmızı tonunu belirtilir.
16 Ekim 2011: Elenin ulaşır. Nibiru, güneşe doğru ivmesi artar.
11 Mart 2012: Elenin’ın ile dünya ve güneş Japonya depremi nedeniyle tam bir yıl önce tekrar bir hizada! Nibiru ile Elenin güçlü bir vahşet bu hizalamada neden olabilir mi ? Özellikle dünya göz önünde bulundurarak doğru gelen ve güneşten akan elektriksel bağlantılar (manyetik akışkanlar) arasında.
20 Mart 2011: Nibiru Mars tan kurtulur ve aynı zamanda kendi manyetik alanı olarak sonunda Jüpiteri yakalar.
Konunun bu kısmına kadar bizim ilgilendiğimiz ELENIN ve NIBURU hizalanmaları ve aktivlikleri…
Buradaki görüntüler bu dosyanın sayfalarından oluşmaktadır…
Dosya çok uzun ve detaylı bu nedenle ekli linkten alarak incelebilirsiniz.
Tarihsel sırası geldikçe bu dosyadan yeri geldikçe eklemeler yapacağım…
Dosyaya mutlaka göz atın ve inceleyin…
http://www.scribd.com/fullscreen/60725711
Yorumlarınızı bekliyorum…