Oscar ödül törenleri – 2011
Kardeş sitemizin çok başarılı bir çalışması…
Mutlaka paylaşın ve arkadaşlarınıza gönderin gerçekten çok güzel…

Kardeş sitemizin çok başarılı bir çalışması…
Mutlaka paylaşın ve arkadaşlarınıza gönderin gerçekten çok güzel…

Kuraklık artışı Son zamanlarda coğrafyamız ve Avrupa’nın büyük kesimi kurak şartlar yaşıyor. Mevsim normalleri altında sıcaklıklar görülüyor özellikle Doğu Avrupa’da. Bunun sebebi La Nina dediğimiz döngüyü orta kuvvette yaşamaya başlamamız. Kasım ayı sonbahar mevsimsel tahminlerimde mevsim normalleri civarı ve üzerinde yağış, mevsim normalleri civarı sıcaklık beklentim olduğunu ifade edip yazmıştım burada ama La Nina kuvvetlenmeye…

1. Mübarek ve Mısır ile Rusya, Çin ve Brezilya multi milyar dolarlık anlaşmalar yaptı. Mısır’da, Rusya ve birçok serbest ticaret bölgeleri ve imalat yerleşimi olan Çin Mısır ekonominisinin tüm alanlarında yatırım yaptı. Brezilya, Türkiye, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Körfez Emirlikleri yatırımları çeşitleniyor. 2. Mübarek 5 Şubat’ta, Cemal ile ilişkili yabancıları dışarı çıkardı. 3. Mısır İstihbarat…

Londra olimpiyatları 2012 İran olimpiyatları boykot tehditinde bulundu sebebi aşağıdaki logo… Sizce haklı mı ? Maskotlardaki tek gözlü canlılarında bir anlamı olabilir mi acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 27

ISON Kuyruklu yıldızı nerede ? ISON kuyruklu yıldızını kuzey yarım küreden ve ülkemizden görebileceğiz. Çıplak gözle tesbit etmeniz çok zor olsada fark edebilirsiniz. Küçük çaplı bir teleskop yardımı ile önümüzdeki aydan itibaren izleyebilirsiniz. Aşağıdaki grafik yardımı ile gün gün yaklaşık yerini gökyüzünde kuzey yarım kürede gökyüzünü takip edin. Gökyüzünde ISON unu takip edenler oldukça fazla…

CERN Tanrı parçacığı ( Higgs bozonu ) Fizik dünyasının büyük bir merakla beklediği açıklama salı günü açıklanacak. CERN higgs bozonuna ulaştığını ve ortaya çıkardığını açıklayacak olursa tüm fizik dünyasının uzun zamandır üzerinde uğraştığı ” Tanrı parçacığı ” ispatlanmış olacak. Tanrı parçacığı nedir ? Maddeyi atom oluşturur, atomun kütleside maddenin varlığına ispattır. Ancak senelerdir fizikçiler atomun…

Arap dünyası nda sıra kime geldi soruları sorulmaya devam ediyor… Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 19
Oscar ödülleri verildi. ” Zoraki Kral ” en iyi film ödülü aldı…
Ancak ödül töreni yukarıdaki listeye girecek kadar ilginç değildi :)