UFO görüntüleri – Eylül 2011 Son birkaç gün.

UFO görüntüleri – Eylül 2011

Son birkaç gündür dünyanın birçok noktasından UFO haber ve görüntüleri çok yoğun bir biçimde geliyor.

Bu görüntü ve haberler arasında Istanbulda var.

Eskiden görüntülerin sahteliği üzerine tartışmalar olurdu ancak son gelenler hiçbir şekilde sahteliği tartışılabilecek gibi değil. Tamamen gerçekliği çok yüksek görüntüler.

Zaten bir anda bu kadar haber ve görüntünün oraya çıkmasıda ilginç geliyor.

Aşağıya bu görüntülerden bazılarını ekliyorum. Son 24 saat içinde bu tip görüntü sayısı çok yüksek ve çoğunluk görüntülerdeki ışıklarda benzer. Dünyayı ziyaret başlamış olabilir mi ???

UFO görüntülerinin gün geçtikçe artmaya devam edecek. ABD veya büyük devlerden birisi açıklama yapıncaya kadar bekleyeceğiz.

Yorumlarınızı ve UFO gözlemlerinizi bekliyorum…

Tavsiye Yazılar

• Proxy Siteleri – Tunnel siteleri

Proxy Siteleri – Tunnel siteleri Tunel ( tunnel ) siteleri olarakda adlandırılan internet üzerinde iz bırakmadan gezinebileceğiniz sitelere ihtiyacınız olabilir. Ülkemizde fazla kullanılmamaktadır. Ancak proxy dünya genelinde iz bırakmak istemeyenlerin en çok kullandığı maskeleme yöntemidir. Konumuz gereği proxy sitelere ihtiyacınız olabilir. 2012 nin en iyi proxy siteleri ekteki şekilde… Site sıralaması alexa sıralamasına göre yapılmıştır….

• Fukushima nükleer reaktörde çekirdek patlaması

Fukushima nükleer reaktörde çekirdek patladı mı ? Bir fotoğrafa bakarken ilginç şekilde kuşkulanıyor insan… Aşağıdaki fotoğrafta yıkılan reaktör görülüyor Şimdide reaktörün şemasına bakalım… Benim görüşüm bu reaktörde ortada yer alan çekirdeğin patlamış olduğu yönünde. Fotoğrafları karşılaştıracak olursanız binanın yüksekliği ve reaktörün olması gereken yerleri bunlar yıkıntılarda gözükmüyor. Tüm fotoğrafları inceledim en küçük bir reaktör parçası…

• Nibiru göründü : Bu başlık için bekleyen milyonlar var…

Nibiru göründü Bu başlık için bekleyen milyonlarca insan olduğunu biliyorum. 21 Aralık 2012 tarihine odaklı bu kadar insanı heyecanladıran bir haber yayılmaya başladı… NASA nın onaylamadığı ve oldukça büyük bir meteor hızla dünyaya yaklaşmakta. Meteora kim niye NIBIRU ismini koydu tartışılır . Özellikle beklenen bir şey varken. Kuşkulu yaklamama rağmen büyük haber portalları ve forumlara…

• Güneşte ne olacak ?

Güneşte ne olacak ? Güneşte 2012 de ne olacak. Daha önce SOHO uydusundan alınan verilerin kapatıldığını yazmıştık. Halen bu veriler alınamamakta. NICT inde manyetosfer verilerini kapatması ile güneşte 2012 yılında oluşacak bir olay bekletimizi araştırmak durumunda kaldık. Daha önce incelediğimiz birçok online veri şu an takip edilemiyor. Güneşin kuzey ve güney kutup alanlarında oluşturduğu manyetik…

• HAARP sesleri… HAARP manyetometresinde…

HAARP sesleri… HAARP manyetometresinde ölçülen dünyanın manyetik alanını ses sinyallerine dönüştürerek bir dinleme yapıldı. Tokyo üniversitesi tarafından açıklanan düşük sinyalleri ses sinyalleri haline dönüştürme işleminde ilginç sonuçlar ortaya çıkıyor. HAARP manyetometresindeki veriler aynı kalmasına rağmen oluşan sesler değişiyor. Bu durum dünyanın manyetik alanındaki değişimleri ses dalgaları ile tesbit edilebilir hale getiriyor. Aşağıdaki görüntü HAARP İndüksiyon…

• 11 Eylül 2001’de New York’ta.

11 Eylül 2001’de New York’ta Dünya Ticaret Merkezi ve ikiz kulelerin vurulması terör operasyonunda. Olayın hemen sonrası fail olarak sunulan Usame Bin Ladin’in bu olayla bağlantısı olduğu iddialarına sonradan hemen hiç kimse inanmadı. Çünkü eğer öyle olmuş olsaydı ABD onu yaşatmazdı bence.Usame Bin Ladin yaşatılması gereken bir kişi oldu hep ki ABD Afganistan’a ve diğer…

5 Comments

1. Haktan dedi ki:

merhaba ben izmirden haktan 42 yaşındayım birkaç hafta önce sitenizi tesadüfen buldum.seviyeli bir site olduğunu gördüğüm için bugün üye olmaya karar verdim.sizinle ilginç paylaşımlarım olacağını düşünüyorum.ilk olarak cumartesi akşamı ile ilgili bir gözlemim oldu.gözlemi bir tek ben ve ailemmi yoksa başkalarıda gördümü merak ediyorum çünkü videoya kaydedemedim.sanırım izmir semalarında jetlerimiz ve kırmızı ışıklar saçan üç cisim ile it dalaşına şahit olduk. çok net bi şekilde ben abim yengem annem gözlemledik.bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum.daha öncede gözlemlerim çok oldu cep telefonu ile video çekimide mevcut bunlarıda sizinle daha sonra paylaşmak isterim saygılar görüşmek üzere..

1. Çekimlerinizi haberleşme bölümünden bize iletebilirsiniz.

Uygun olanlar varsa yayınlanırız…

2. yaralı kovboy dedi ki:

Yarını merakla bekliyorum bakalım nolacak 25 yaşındayım bende izmirliyim bornova

2. Haktan dedi ki:

merhaba sayın admin
    24 eylül cumartesi akşamı ile ilgili herhangi bişey bulabildinizmi acaba merak ediyorum cevabınızı bekliyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir