UFO görüntüleri – Eylül 2011
Son birkaç gündür dünyanın birçok noktasından UFO haber ve görüntüleri çok yoğun bir biçimde geliyor.
Bu görüntü ve haberler arasında Istanbulda var.
Eskiden görüntülerin sahteliği üzerine tartışmalar olurdu ancak son gelenler hiçbir şekilde sahteliği tartışılabilecek gibi değil. Tamamen gerçekliği çok yüksek görüntüler.
Zaten bir anda bu kadar haber ve görüntünün oraya çıkmasıda ilginç geliyor.
Aşağıya bu görüntülerden bazılarını ekliyorum. Son 24 saat içinde bu tip görüntü sayısı çok yüksek ve çoğunluk görüntülerdeki ışıklarda benzer. Dünyayı ziyaret başlamış olabilir mi ???
UFO görüntülerinin gün geçtikçe artmaya devam edecek. ABD veya büyük devlerden birisi açıklama yapıncaya kadar bekleyeceğiz.
Yorumlarınızı ve UFO gözlemlerinizi bekliyorum…
merhaba ben izmirden haktan 42 yaşındayım birkaç hafta önce sitenizi tesadüfen buldum.seviyeli bir site olduğunu gördüğüm için bugün üye olmaya karar verdim.sizinle ilginç paylaşımlarım olacağını düşünüyorum.ilk olarak cumartesi akşamı ile ilgili bir gözlemim oldu.gözlemi bir tek ben ve ailemmi yoksa başkalarıda gördümü merak ediyorum çünkü videoya kaydedemedim.sanırım izmir semalarında jetlerimiz ve kırmızı ışıklar saçan üç cisim ile it dalaşına şahit olduk. çok net bi şekilde ben abim yengem annem gözlemledik.bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum.daha öncede gözlemlerim çok oldu cep telefonu ile video çekimide mevcut bunlarıda sizinle daha sonra paylaşmak isterim saygılar görüşmek üzere..
Çekimlerinizi haberleşme bölümünden bize iletebilirsiniz.
Uygun olanlar varsa yayınlanırız…
Yarını merakla bekliyorum bakalım nolacak 25 yaşındayım bende izmirliyim bornova
merhaba sayın admin
24 eylül cumartesi akşamı ile ilgili herhangi bişey bulabildinizmi acaba merak ediyorum cevabınızı bekliyorum..
Bir kayıt yok…