2011 Oscar Ödülleri

2011 Oscar Ödülleri Sonuçları, kimler ödül aldı.

2011 Oscar Ödülleri Sonuçları…

En İyi Yabancı Film
In a Better World / Susanne Bier / Danimarka

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Melissa Leo / The Fighter

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Christen Bale / The Fighter

En İyi Sanat Yönetmeni
Alice in Wonderland / Robert Stromberg ve Karen O’Hara

En İyi Sinematografi
Inception / Wally Pfister

En İyi Özgün Senaryo
The King’s Speech- David Seidler

En İyi Uyarlama Senaryo
The Social Network – Aaron Sorkin

En İyi Animasyon Kısa Film
The Lost Thing / Shaun Tan – Andrew Ruhemann

En İyi Anismasyon Film
Toy Story 3 / Lee Unkrich

En İyi Özgün Film Müziği
The Social Network / Trent Reznor – Atticus Ross

En İyi Ses Montajı
Inception / Richard King

En İyi Ses Miksajı
Inception / Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo and Ed Novick

En İyi Kostüm Tasarımı
Alice in Wonderland / Colleen Atwood

En İyi Makyaj
The Wolfman / Rick Baker – Dave Elsey

En İyi Kısa Belgesel Film
Strangers No More / Karen Goodman – Kirk Simon

En İyi Kısa Film
God of Love / Luke Matheny

En İyi Belgesel Film
Inside Job / Charles Ferguson – Audrey Marrs

En İyi Montaj
The Social Network / Angus Wall ve Kirk Baxte

En İyi Göresel Efekt
Inception / Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb

En İyi Şarkı
Toy Story 3 / “We Belong Together” – Randy Newman

En İyi Yönetmen
The King’s Speech / Tom Hooper

En İyi Kadın Oyuncu
Black Swan / Natalie Portman

En İyi Erkek Oyuncu
The King’s Speech / Colin Firth

En İyi Film
The King’s Speech

2011 Oscar Ödülleri sonuçları

https://tr.wikipedia.org/wiki/83._Akademi_%C3%96d%C3%BClleri

.

Tavsiye Yazılar

• Kiruna manyetometre ölçümleri.

Kiruna manyetometre ölçümleri dikkatimi çekti. Normallerin hayli üzerinde bir aktivite iyonosferi kışkırtıyormuş gibi gözüküyor. Üstelik sadece son 24 saat değil son günlerde genellikle bu aktivite normallerin hayli üzerinde gözüküyor. Sebep güneşteki patlama mıdır yoksa gerçekten HAARP veya benzeri bir tesisin yoğun aktivitesi midir tabi bunu bilemiyorum. Van’daki depremlerdeki devamlılık, o bölgede yer altından gelen garip,…

• İkizler Göktaşı yağmuru.

İkizler Göktaşı yağmuru Bugün itibari ile başlayan büyük göktaşı yağmuru yaklaşık 10 gün kadar sürecek… En büyük yoğunluğuna 14 Aralık gecesi ulaşacak olan göktaşı yağmuru her yıl tekrarlanan bir göktaşı geçişi… Bu sene oluşacak İkizler göktaşı yağmurunu en yoğun olarak 14 Aralık tarihinde yaşayacağız. Göktaşı yağmurunun durumunu gökyüzünde izlemek için kuzey yarım küre bakış açısı…

• Çin sendromu nedir ? Çin sendromu nasıl oluşur ?

Çin sendromu nedir ? Bu soru bize sorulabileceği için cevap vermek istiyorum Bir nükleer santralin Çin sendromu denilen etkiyi üretecek şekilde nükleer çekirdeğinin eriyerek magmaya kadar indiğini ve magmayla birlikte patlama yapmasını söyleyen korkudur. Çekirdeğin yüksek ısısının önünde durabilecek şu andaki teknoloji ile hiçbir yöntem yoktur. Tamamen önüne çıkan her şeyi eriderek magmaya ineceği hesaplanacaktır….

• MaviKutu.com Forum aktif olmuştur…

Mavikutu.com Uzun zamandir bluebox bbs ve diğer sitelerde aktif olarak yazı yazmakta zorluk çekiyordum. Bundan sonra mümkün oldukça daha sık yazı yazacağım… Özellikle sürekli aktif olacağım yeni dizaynı ile MAVIKUTU FORUM… Eski mavikutunun forumdan çok daha farklı tamamen günümüz sosyal paylaşım şartlarına adepte edilmiş bir forumdan ziyade çok kullanıcılı bir ortam zemin sitesi oldu. Bu…

• Fukushimadan yayılan radyasyon etkisi.

Fukushimadan yayılan radyasyon Dünyada nereleri etkiledi. Üst atmosfere çıkan radyasyon jetstream hava akımları nedeni ile kıtalar arası seyahat ederek avrupaya hatta Türkiyeye kadar ulaştı. Fukushimadan yayılan radyasyon Etki gün geçtikçe azalmasına rağmen tahmini 300 yıl atmosferde radyasyon bulunmaya devam edecek. ( azda olsa ) Yorumlarınızı bekliyorum… Okunma sayısı : 26

• Fukushima santralinin radyasyonu sonunda…

Fukushima santralinin radyasyonu sonunda bizi vuracak !!! Sağlık yönünde havada yer alan radyasyon miktarı ile taşınan malzemelerde yer alan radyoaktif elementlerin insan sağlığını olumsuz olarak etkileyeceği ve önümüzdeki günlerde özellikle çocuklar olmak üzere büyük tehlikenin Türkiyeyi beklediği açıklandı. Fukushima santralinin radyasyonu İş döndü dolaştı yüne bizim başımıza patladı :) Hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum… Yeni kuzey…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir