Mavi ışık projesi ne doğru adım adım…

Mavi ışık projesi ne doğru adım adım…

Bu tür görüntüler hızla yaygınlaşacak ve yakın bir zaman sonra gökyüzünde İsa nın silüeti görüntüye kadar gideceğiz…

Bakın bakalım bulutlarda insan yüzü nasıl oluşmuş…

Yorumlarınızı bekliyorum.

NASA’nın Mavi Işık Projesi ->

Tavsiye Yazılar

• Haarp tesisini tamamlayıp deney yapmaya başladılar.

Haarp tesisini tamamlayıp deney yapmaya başladılar. Avustralya – İngiltere birlikte eski ingiliz üssü Exmouth da haarp tesislerini tamamladılar. 5 Aralık tarihinde ilk frekansı tesbit edilen bu tesisin yine aynı bölgede 5.1 büyüklüğünde bir depremi tetiklediği görüşü savunuluyor. Tesis google maps de görülmeye başladı. Çok büyük antenlere sahip olan tesisin gücü hakkında bilgi oldukça az. Ancak…

• Marmara bölgesi aynı titreşimler…

Marmara bölgesi aynı titreşimler… Bugün sabah saatlerinde başlayan ve öğlene kadar daha önce tesbit ettiğimiz belli frekansa sahip titreşimler yenilenmeye başladı… Anadolu üzerinde havanın bulutsuz olması nedeni ile titreşimleri bu bölgelerde tesbit edemiyoruz. Ancak büyük ihtimal çok büyük bir alanda bu titreşim bulunuyor. Başka aktiviteler ile bu titreşimleri tesbit etmeye uğraşıyoruz. Sizlerin tesbit ettiği hava…

• Van depreminde mavi ışıklar.

Van depreminde mavi ışıklar Daha önce japonya depreminde rastlanan mavi ışıklar son Van depremi sırasındada gözlendi. Site kullanıcılarımızdan bir arkadaşın dikkatini çekmiş ve eklememizi istedi. Aşağıdaki videonun 2:43 civarlarında deprem sırasında gökyüzünde mavi ışıkları görebiliyoruz. Bu videodaki mavi ışıkların benzeri japonya depremi Deprem olmadan da rastlanan bu ışıklara bir örnek yer portekiz Benim yorumun bu…

• Yaz mevsimi sonlarına yaklaşıyoruz.

Yaz mevsimi sonlarına yaklaşıyoruz. Sonbahar mevsimsel tahminleri netleşmeye başladı. Birçok sitenin tahminini inceledim. Eylül ve Ekim ayları görünen o ki ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarı ve yer yer üzerinde geçecek gözüküyor. Eylül ayında güney, iç ve doğu kesimlerde m.normallerinin 1,5-2 C üzerinde kuzey ve k.batı kesimlerde 0,5-1 C üzerinde geçebilir. Yaz mevsimi sonlarına…

• Hep ilginç haberler yazacak değiliz.

Hep ilginç haberler yazacak değiliz Bazen de sohbet etmek ister canımız, sormak istediğiniz konular varsa yazabilirsiniz. Sitenin durumu, son günlerdeki olaylar vs. Aklınıza ne gelirse fark etmez. Son yazılan yazılar sonunda sitedeki faaliyet oldukça artmış durumda. Girişlerde ve sayfa yüklemelerinde bazı sorunlar geçici olarak oluşabilir bu durumda bekleyerek tekrar deneyin. En büyük şikayetim eskiden olduğu…

One Comment

1. zinike dedi ki:

Seneler once turkiyede mavi ruya dizisi vardi gizli masonlari anlatan demekki bazi insanlar ya bu oyunun icinde yada birseylerin farkinda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir