Facebook trendleri neler ?
Bu resimde Facebook trendlerini gösteriyor.
Görüldüğü gibi Türkiye facebook da oldukça üst seviyede… :)
Bu resimde Facebook trendlerini gösteriyor.
Görüldüğü gibi Türkiye facebook da oldukça üst seviyede… :)
Kara delik ve 21 Aralık 2012 NASA da bulunan ve 16 Eylül günü otomatik tarama yapan Burst radyo teleskopları alarm verdi. Bir X-ışınım tesbit etmişlerdi. Bu ışınımın olduğu yer daha kesin taramaya alındı. Yoğun enerji parlaması olduğu tesbit edilen alanda bir kara delik belirlenmişti. Kara delik samanyolu galaksimizin merkezinde olması ayrıca ilginç olarak tanımlandı. Daha…
Antartika buzulları tamamen eriyor mu ? Bugün NASA tarafından ilginç bir açıklama yapıldı. Uydu görüntülerine göre antartika buzulları kutup bölgesinin altında yer alan bir sıcak bölge nedeni ile hızla tamamen erimekte. Sıcak bölgenin tüm antartikanın altında yer alması bu bölgede büyük bir volkan oluştuğunuda gösteriyor. NASA dan gösterime giren grafik Daha önce rusların vostak gölünde…
Nükleer santral arızaları Dünyadaki bir ay içinde meydana gelen ve kapatılan nükleer santral sayısı 10 u buldu. Bu zamana kadar bu kadar şiddetli bir nükleer arıza döneminin olmadığını bildiren uluslararası nükleer ajansı. Bu durumun nükleer enerji elde edilen santrallerin daha sıkı kontrol edilmesini gündeme getiriyor. Avrupada birçok ülke nükleer tesislerini kapatma yönünde karar almasına rağmen…
BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve yeni düzenlemelerde beraberinde geliyor. Biraz içeriği düzenliyorum o nedenle sitede anlık değişikliklere şaşırmayın :) İlk önce siteye gelen yorum sayısı artık oldukça yoğun olmaya başladı ve ben elimden geldiğince edit ederek yorumları ekliyorum. Yorumlarda genelde chat ortamı olmamasına bilgi içermesine dikkat etsemde bazen bende ne yapacağımı bilemiyorum….
Libya hava kuvvetleri nin protestocuları bombaladığı yönünde haberler geliyor…. http://www.infowars.com/libya-air-force-bombs-protesters-heading-for-army-base/ Yorum ve görgü tanıklarının ifadesi savaş uçaklarının bir üssü korumak amaçlı bombalama yaptığı yönünde… Okunma sayısı : 5
Güneşteki patlamaya bakmak için Aşağıdaki linke girerek http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater LASCO C2 Seçerek Tarih alanına 2011-05-29 2011-05-29 Girerek arama tuşuna basın… Okunma sayısı : 11
Facebook türk insanını derinden etkiliyor :)
Dizilere, haberlere konu hatta şarkı bile yazanlar var…
Yakında twitter da bu duruma gelebilir diye korkuyorum…