Android yapmak, Avatar eklemek üzerine bir video
Android yapmak, trend android olarak avatar yapma devri aşağıda örnekleri mevcut…
Sizde videodaki siteden deneme yapabilirsiniz.
Tabii elinizde android destekli bir telefon varsa :)

Android yapmak, trend android olarak avatar yapma devri aşağıda örnekleri mevcut…
Sizde videodaki siteden deneme yapabilirsiniz.
Tabii elinizde android destekli bir telefon varsa :)

Ayda keşfedilen UFO Daha önce AY da olduğu söylenen UFO, Uzaylı yapıları teoriler olarak kalmış ve ispatlanmaya çalışılmıştı. Son günlerde AY ın tekrar popüler olmasında etken olan ve Ay a ulaşan 3. ülke olan Çinin açıklayacağı veriler bazı kaynaklarda panik oluşturmuş olacak ki gittikçe büyüyen hızla Ay dan ilginç görüntüler geliyor. Daha önce Ayın üzerinde…

188 gün teorisi bir oyun mu ? Dünyayı nasıl kandırabilirsiniz ? Meksikada oluşan 7.4 büyüklüğündeki depremde oldukça ilginç noktalar bulunuyor. Meksikada bir deprem tatbikatı yapılacaktır 20 Mart 2012 de saat 12:00 de 7.9 büyüklüğünde bir deprem olursa ne yapılır hangi kurum ne yapacaktır. Bu tatbikat için geniş bir katılım sağlanması için her türlü çalışma yapılır….

Kanada’da ilginç sesler in oluşturduğu titreşimler bir çiftlik evini yıktı… Kanada’da Sooke’de yaşayan insanlar Ocak ayından beri ilginç seslerden ve beraberinde seslerden gelen titreşimlerden bayağı huzursuz olmaktaydı. Ancak bu titreşimler sonunda bir çiftlik evini yıkınca bir anda panik yaşanmaya başlandı. Bu konudaki bilgileri de ilk Kanada’da duyulan seslerin haberini aldığımdan beri takip etmekteydim. Bu haberi…

Sitedeki yorumlarınız da chat şeklinde yazışmalarınızı silmek zorunda kalacağım. Siteye özel mesaj alanı eklenmişti bu alanda o kişiye mesaj yazabilirsiniz. Yorumlarınız bilgi içermiyor, gerçek bir yorum değil iki kişi arasında geçen konuşmalar ise silinecektir. Siteye üye iseniz kendi profil alanınızdan veya aşağıdaki linkten site üyelerine mesaj gönderebilirsiniz. http://www.bluebox.bbs.tr/wp-admin/admin.php?page=rwpm_send Sonra bana yorumumu niye sildin diye sitem…

HAARP Frekansları insanlara nasıl etki eder. Uzun zamandır HAARP konularında yazılar yazıyorum. HAARP bildiğiniz gibi elektromanyetik sinyallerin iyonesfer vasıtası ile başka noktalara etkilemesini sağlayabiliyor. Şimdi size aşağıda göstereceğim deney bir düşük frekans elektromanyetik ses sinyalinin su üzerindeki etkisini gösterecek. Etkide suyun aldığı frekans modülasyonunu göreceğiniz gibi eğilim bükülerek sinyalin titreşimine göre şekil değiştirdiğini göreceksiniz. İnsan…

2012 yılında ne olacak ? Yurtdışı internet sitelerinde yayınlanan ama Türkiye’de yayınlandığını görmediğim için sizlerin de bilgi sahibi olmanızı istediğim,çeşitli kaynaklardan topladığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. 1970’lerde Nixon kabinesinin üyesi olan Donald Rumsfeld’in gözetimi altında başlatılan Proje Pegasus kapsamı içinde yeralan Farsight Enstitüsü’nde bir çalışma başlatıldı.Bu çalışmada Hemi-Sync adlı bir meditasyon tekniğiyle gelecek yıllarda (örneğin…