UFO görüntüleri – Eylül 2011 Son birkaç gün.

UFO görüntüleri – Eylül 2011

Son birkaç gündür dünyanın birçok noktasından UFO haber ve görüntüleri çok yoğun bir biçimde geliyor.

Bu görüntü ve haberler arasında Istanbulda var.

Eskiden görüntülerin sahteliği üzerine tartışmalar olurdu ancak son gelenler hiçbir şekilde sahteliği tartışılabilecek gibi değil. Tamamen gerçekliği çok yüksek görüntüler.

Zaten bir anda bu kadar haber ve görüntünün oraya çıkmasıda ilginç geliyor.

Aşağıya bu görüntülerden bazılarını ekliyorum. Son 24 saat içinde bu tip görüntü sayısı çok yüksek ve çoğunluk görüntülerdeki ışıklarda benzer. Dünyayı ziyaret başlamış olabilir mi ???

UFO görüntülerinin gün geçtikçe artmaya devam edecek. ABD veya büyük devlerden birisi açıklama yapıncaya kadar bekleyeceğiz.

Yorumlarınızı ve UFO gözlemlerinizi bekliyorum…

Tavsiye Yazılar

• BlueBox BBS üç yaşında… Bu sene ile be…

BlueBox BBS üç yaşında… Bu sene ile beraber sitemiz 3 yılını doldurmuş oldu. Uzun bir zamandır sitenin bilgileri ile beraber kullanıcı sayısıda yükselmeye devam ediyor. 2013 yılında siteyi fazla güncelleme yapamama rağmen sitenin trafiğinde bir düşüş yaşanmadı. Bunun için teşekkür ederim. İşlerim yoğunluğu nedeni ile güncel yazıları yazmakta zorlanıyorum. Birkaç kişi yardımcı olabilse oldukça iyi…

• Meridian HAARP İzleme Projesi.

Meridian HAARP İzleme Projesi HAARP konusunda dünya üzerinde hızla devam eden gizli bir savaşta yer almakta. İşte bu kavga ÇİN – ABD arasındada hızla devam ediyor. Çin kısa süre önce HAARP izleme ve koruma projesi ( Bu gizli olarak yapılacak asıl ismi uzay hava korum ) devreye alınıyor. Çeşitli araştırma enstitüleri ve üniversiteler Çin tarafından…

• İsviçre frangı X planet işaret ediyor…

İsviçre frangı X planet İsviçre frangı neyi işaret ediyor… 100 isviçre frangı üzerinde güneş sistemini temsil eden bir grafik mevcut. Bu grafik güneş sistemi üzerindeki tüm gezenlerin yörüngelerini göstermektedir. Ancak kırmızı olarak çizilmiş bir gezegen ve bir yörünge mevcut. Bu X planet veya Nibirunun tahmin edilen yörüngesi ile nerede ise birebir aynıdır… İkinci olarak Paskalya…

• 188 gün teorisi nedir ?

188 gün teorisi bir oyun mu ? Dünyayı nasıl kandırabilirsiniz ? Meksikada oluşan 7.4 büyüklüğündeki depremde oldukça ilginç noktalar bulunuyor. Meksikada bir deprem tatbikatı yapılacaktır 20 Mart 2012 de saat 12:00 de 7.9 büyüklüğünde bir deprem olursa ne yapılır hangi kurum ne yapacaktır. Bu tatbikat için geniş bir katılım sağlanması için her türlü çalışma yapılır….

• En Gizemli 7 Arkeolojik Buluntu ve ilginçlikler

En Gizemli 7 Arkeolojik Buluntu 1 Göbekli Tepe M.Ö 8000 Yıllara dayanan ve henüz 1994 yılında bulunan dünya antik tarihini değiştirmesi beklenen höyük ve tepe… 2 Büyük Piramitler M.Ö 5000 Yıllarda yapıldığı hesaplanan piramitlerde henüz açılmamış bazı odaların olduğu tesbit edildi. 3 Nazca Çizgileri Inca kültürünün anlaşılamayan 1920 lerde keşfi yapılan büyük grafikler ve şekiller….

• Güneşte patlama. Hiçbir belirti olmadı…

Güneşte patlama. Hiçbir belirti olmadığı halde 29 Eylül 2013 de güneşte büyük bir patlama meydana geldi. Güneş patlmasınınani bir şok dalgası haline döüşerek dünyaya çarpması bekleniyor. Diğer güneş patlamalarından ayrılan özelliği daha önce oluşmamış manyetik alan belirtileri bulunmaması… Güneşin takip edilmesi gerekiyor. Güneşteki patlamaya bakmak için Birde bu yazıyı okuyalım… https://www.bbc.com/turkce/haberler/2010/09/100921_solar_flare   Okunma sayısı :…

5 Comments

1. Haktan dedi ki:

merhaba ben izmirden haktan 42 yaşındayım birkaç hafta önce sitenizi tesadüfen buldum.seviyeli bir site olduğunu gördüğüm için bugün üye olmaya karar verdim.sizinle ilginç paylaşımlarım olacağını düşünüyorum.ilk olarak cumartesi akşamı ile ilgili bir gözlemim oldu.gözlemi bir tek ben ve ailemmi yoksa başkalarıda gördümü merak ediyorum çünkü videoya kaydedemedim.sanırım izmir semalarında jetlerimiz ve kırmızı ışıklar saçan üç cisim ile it dalaşına şahit olduk. çok net bi şekilde ben abim yengem annem gözlemledik.bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum.daha öncede gözlemlerim çok oldu cep telefonu ile video çekimide mevcut bunlarıda sizinle daha sonra paylaşmak isterim saygılar görüşmek üzere..

1. Çekimlerinizi haberleşme bölümünden bize iletebilirsiniz.

Uygun olanlar varsa yayınlanırız…

2. yaralı kovboy dedi ki:

Yarını merakla bekliyorum bakalım nolacak 25 yaşındayım bende izmirliyim bornova

2. Haktan dedi ki:

merhaba sayın admin
    24 eylül cumartesi akşamı ile ilgili herhangi bişey bulabildinizmi acaba merak ediyorum cevabınızı bekliyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir