2012 yılında ne olacak ?
Yurtdışı internet sitelerinde yayınlanan ama Türkiye’de yayınlandığını görmediğim için sizlerin de bilgi sahibi olmanızı istediğim,çeşitli kaynaklardan topladığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
1970’lerde Nixon kabinesinin üyesi olan Donald Rumsfeld’in gözetimi altında başlatılan Proje
Pegasus kapsamı içinde yeralan Farsight Enstitüsü’nde bir çalışma başlatıldı.Bu çalışmada
Hemi-Sync adlı bir meditasyon tekniğiyle gelecek yıllarda (örneğin 2012-13) neler olabileceği
hakkında bilgi alındı.
Amacı;
—Uzaktan izleme verileriyle iklimsel ve gezegensel bir değişikliğin olup olmadığını araştırmak
—Birden çok olası gelecekler arasında,en olası geleceğin etkilerini görmek.
2008 yılında,psi yetenekleri güçlü 8 kişiye Dünya’da 9 farklı yer ismi ve hedef bir tarih verildi.Bu
hedef tarih:
1 haziran 2013 öğlen 12
Uzak izleyiciler (chronovisor ya da remote viewers) tarafından algılanan görüntüler şunlar,
—Yıkıcı güneş patlamaları
—Tsunamilere yolaçan bir meteorun varlığı
—Volkan patlamaları
—Kıyılara yakın yerlerde su yükselmelerine bağlı seller
—Aşırı güneş radyasyonları
—Fırtınalar ve diğer şiddetli hava olayları.
—Kıyı bölgelerinde kendi kendilerine organiza olmaya çalışan mülteciler
—Hükümetlerin kurtarma operasyonları
—Gıda tedariki çalışmaları
—Ulaşım tedariki-Araba,otobüs,tren,uçak,kamyon yok
—Kıyı alanlarında bina kaybı
—Elektrik yok
—ABD elitleri kendileri için hazırlanmış yeraltı şehirlerine inmiş
Bunların gercekleşme olasılığının çok yüksek olduğu düşünüldüğünden alınan önlemler kanıt
olarak gösteriliyor.
2012 yılında ne olacak
Bu kanıtlar şunlar,
—ABD Uzay Mekiği projesini şubat 2011’de,güneş patlamaları,meteor ve uzaylı varlıkların zarar
vereceği düşüncesiyle sonlandırdı.
—Norvec’teki Svalbard küresel tohum deposu,küresel felaket sonrasında tarımı yeniden canlandırmak ve sağlamak amacıyla yapıldı ve BM tarafından kontrol edildi.
—Norvec’te 2.5 milyon kişiyi barındıracak bir yeraltı sığınağı yapıldı.
—ABD’de oturulması zor,soğuk bölgelerde dev yeraltı tesisleri yapıldı.Çin kendi büyük şehirleri
nin altına olağanüstü büyüklükte metro kompleksleri inşa etti.Rusya,Moskova’da 2012’de ta
mamlanmak üzere 5000 nükleer bomba sığınağı yapıyor.Bunlar aynı zamanda acil barınak ola
rak kullanılabilir durumda ve gerekli olandan daha derin yerdeler.
—ABD FEMA kamplarına,milyonlarca ceset torbası ve milyon ton kuru gıda depoluyor.
—Google yeraltı üslerinin yerlerini haritalarda karartıyor.
2012 yılında ne olacak
—İnternet 2012’de bloke edilecek.Zuckenberg,site yönetmenin çok stresli bir hale geldiğini
Facebook’un 15 temmuz 2012’den itibaren kapatılacağını,bu tarihten sonra bütün fotoğraflar,
notlar,bağlantılar ve videoların silineceğini söyledi.15 Haziran’da Obama’yla biraraya gelecek.
ve Facebook’un geleceğiyle ilgili önemli bir duyuru yapacak.
—İngiltere tanklarını depolanmak üzere Almanya’ya gönderdi.Ülkedeki deniz seviyesinin yüksel
mesi olasılığına karşı bir önlem olduğunu düşündürtüyor.
—Pek çok ülke vatandaşı,su seviyesi yükseldiğinde daha az etkilenecek diğer ülkelerden ev,ar
sa satın alarak yerleşmeye başladı.Prens Charles birden Kazıklı Voyvoda ile kan bağı olduğunu
hatırlayarak Romanya’ya kral olmak istediğini söyledi.İngiliz gazeteleri sonunda kral olabilecek
diye dalga gectiler. Prens Charles 2 köyden ev aldı.
—NASA 2012-13 yılları arasında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir güneş fırtınası olabile
ceğini açıkladı.
Yazı Aslı hanım tarafından yorum olarak hazırlanmıştı. Benim tarafımdan ana sayfayada edit edilerek yayınlanmıştır…
Gerçekten gelişmiş bir çok ülkede çok ciddi bir şekilde hazırlık yapılıyor. Burdan anlaşılan iki seçenek var; Ya bu çalışmaların gerekli olduğunu düşünüp hareket ediyorlar. yani herhangibir tehlikeli durum için alınan rutin önlemler kategorisine sokuyorlar bu hazırlıkları. Yada gerçekten dünyayı kısa bir zaman içerisinde bekleyen büyük bir tehlikeden dolayı hızlı bir şekilde hazırlık yapıyorlar. Yinede eğer istenmeseydi biz yapılan bu hazırlıkların bilgilerine de ulaşamazdık. Burdaki bir kısım bilgi(yeraltı sığınakları, tohum deposu.. ) medya üzerinde sürekli güncel tutuluyor. burdada 2 seçenek var; ya gündem yaratıyorlar, yada gerçekler çok yakında. benim anlamadığım asıl konu neden Türkiye’de hiç bir hazırlık yok ? yani en… Read more »
Acaba bizim ülkemizde, güvenli bölge, sığınak vs. hazırlıklar yapılan bölgeler olabilir mi? Olası yüksek bireysel, grupsal çabaların haricinde hükumet bazında bu konularla ilgili çalışmalar var mıdır? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Yazıya eklediğim konu ile alakalı olan VIVOS şirketine ait link ektedir.
http://www.terravivos.com
Bu şirket nükleer füze silolarını satın alarak bu alanlarda Elitler için lüks sığınaklar inşa etmiş ve bunların satışlarını yapıyor…
ABD hükümetide bu şirkete destek veriyor. Beklentilerin yukarıdaki yazıda belirtilen olaylar olduğu düşünüldüğünde elitlerin bu sığınakları hızla satın aldıklarınada şahit olacaksınız. Bazı bilgiler kendilerine ulaştırılmış olmasa bu sığınaklara neden ihtiyaç duyulsun ki…
Gördüğünüz gibi ABD nin birçok yerinde bu 5 yıldızlı sığınaklar yapılmış durumda. Sadece ABD ile kısıtlı bir durumda değil dünyada birçok benzeri sığınak yapılar yapılıyor ve yapılmış durumda…
Amerika’nın georgia eyaletinde, 22 mart 1980 de dikilmiş, üzerinde 10 dilde yazılmış mesajlar bulunan bir taş var bilen bilir. Georgia Guidestones derler. Wiki sayfası: http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones Anıtda insanlığa öğütler yer alıyor. Anıt aynı zamanda astronomik bir rehber ve takvim. Altında bir de doğru zamanda ortaya çıkacak bir zaman kapsülü yerleştirildiği de anıtda yazanlardan. Gerçekten böyle bir şeyin anıtın altında yer alıp almadığı ise bilinmiyor. Üzerinde 10 emir yazılı ve ilki de şu: “maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.” Nüfusu 500 milyona indirin yazıyor. Yeni dünya düzencilerinin diktiğine inanılıyor bu taşları. Eğer gerçekten böyle küresel bir felaket olacak ve… Read more »
Yazıma bir ek yapmak istiyorum.
Uzaktan izleme yoluyla; 27 Nisan 1973’te Jupiter etrafında bir halka keşfedildi.Halkanın varlığı,ancak 6 yıl sonra 1979′ da teyit edildi.Bunu inceleyen 300 sayfalık rapor NASA’nın bilim
kurullarına gönderildi.
Factorx Bey’in bahsettiği gibi Georgia Guidestones çok önemli bir konudur.Ayrıca incelenmeyi
gerektirir.
Admin Bey’in sectiği fotoğraftaki yazıya dikkatinizi çekmek isterim.Yazıyı görünce çok şaşırdım.
—NEXT GENESİS—
Genesis dinsel ve teolojik bir terimdir.İncil’de çok bahsedilen,çok önemli bir kavramdır.
NEXT GENESİS’İ YAKIN BAŞLANGIÇ olarak çevirebiliriz.
Dini anlamda YAKIN BAŞLANGIÇ sizce ne olabilir?
Benim aklıma ne yazık ki şu new age akımı geliyor. Aslında ne düşüneceğimi de bilmiyorum new age ile ilgili. Çok tartıştım üyeleriyle ama kendilerinden bu kadar emin nasıl oluyorlar onu da anlamadım. Uzaylıların gelip bizi kurtaracağını filan söylüyorlar… Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sure daralirken bu surecte yapmamiz gereken inanmak yukarda bir yerlerde ortaya cikmayi bekleyen bizim icin gelmis dostlarimizi dusunmek ve hazir oldugumuzu belli etmek dusunce olarak bizden istenen bu ne kadar cok kisi bunu isterse o kadar yaklasacak sureleri bakin bir ara burada bluebeam tartistik illuminatinin bir oyunu diye ortaya atilan aslinda asli olmayan bir proje bircok genc nufus insanlar bu projeye inandi adam hem projeden bahsedip hemde amacini paylasirmi teori kurun bizler inandik ve gercekten uzayli gemileri gorduk gokyuzunde ne diyecegiz bluebeam illuminati oyun bunlar oyun guvenmeyecegiz iste asil oyun bu yukardakilere guvenmeyelim diyenler olabilir aranizda eee neden korkuyorlar insinler… Read more »
Çok istersek ne demek? Meydanlarda toplanıp uzaylı duası mı yapmak lazım? Yok diyeceksiniz yürekten istememiz yeterli! Dünyanın zaten çivisi çıkık. En başta şu dünya devletlerinin iktidarlarını değiştirseler en büyük adımı atmış ve insanlığa en büyük iyiliği yapmış olurlar. Evrensel yasalarmış! Kim koyuyo bu yasaları, siz nerden biliyorsunuz? Kanser başını aldı yürüdü gidiyor. Yakında kanser olmayan insan kalmayacak. Siz inanıyor musunuz insanların gerçek bilince, koşulsuz sevgiye erişebileceğine allah aşkına?!! Hiç sanmıyorum. Çünkü düşmanlarımız tarafından genetik yapımız değiştirilmiş zamanında. İlk önce buna bir çözüm bulmaları lazım. Evrensel yasa masa, sökmez artık!
Sami 34 cok gerginsin arkadas yukardaki yazidan bi oncesini yazmistim ama burda goremedim yazimi…ne guzel aciklamissin dunyanin civisi cikti kanser vs daha onceki yazim yok olsaydi belki bu kadar tepki gostermezdin bu saydiklarin yuzunden evrensel yasalar devreye sokulmak uzere bizde bu evrenin parcasiyiz 450milyar galaksilik bi kainatta yasiyoruz bir basimiza degiliz tabiki benim nerden bu bilgiyi aldigimi simdilik bosverin bekledigim bir zaman var…
cheddin=cetin ak bey,Benim yukarıda yazdığım yazının,uzaylılara dilenmekle hiçbir alakası yok. Daha önce zaten bu bilgileri nereden aldığınızı söylemiştiniz.Bir dudağı yerde,bir dudağı gökte varlıklardan ki benim bile dudağım uçukladı. (korkudan değil,şaşkınlıktan) Ben hayatımda,böyle bir uzaylı tanımı duymadım.Yecüc ve Mecuc falan……..y ve m ne zaman uzaylı oldular?Ne zaman uzaya çıktılar????? Bir evangelist hristiyan olan g.bush 2003’te jacques chirac’a zavallı Irak Halkına y ve m diyerek yaptığı saldırının haklılığını göstermeye kalktığında Hristiyan’lar bile alay etti.Ona bakarsanız y ve m Mancurya,Moğol,Kırgız ırkına verilen ad değil mi?Elmalılı’nın Kur’an tesfirinde Zülkarneyn,Türk’leri y ve m’e karşı,yaptığı setle korur.Ve hatta Avrupa’lılara göre y ve m Hun’lardır,Türk’lerdir.Nerden çıktı uzaylılık?… Read more »
Gergin olmamak mümkün değil. Kişisel algılamayın. Bluebeam vs. illuminatinin oyunlarını da biliyorum. İlluminatinin oyunları ne gözlerimize ne de yüreklerimize perde çekmeye yetmeyecek. Ama artık lütfen gelsinler bu uzaylı arkadaşlar. Onları kendi adıma büyük bir içtenlikle çağırıyorum. Yoksa çok geç olacak. Sokaktaki insanlara değil hatta gidin bir üniversitenin bahçesine orada okuyanlara BIS nedir? diye bir soru yöneltin. Acaba şu gençlikten kaçta kaçı bu sorunun cevabını bilecek? 10 kişiden 5’i bilse umutlanacağım ama inanın o bile çıkmaz! Uzaylı arkadaşlara da buradan sesleniyorum size akıl vermek haddimize değil ama madem ki gecikeceksiniz hiç olmazsa lütfen şu dünya üzerindeki sermayenin ve gerçek gücün kontrolünün… Read more »
Asli hanim yecuc ve mecuc cok guzel anlatmissiniz evet sizin dediginiz gibi bende oyle biliyordum ama malesef oyle degil kefh suresini okursaniz allahin orda ki bir ayetinde belirlenmis bir vakte kadar artik onu ne delebildiler nede asabildiler sizin anlattiginiz olaylarda yapilan sette cin setti dediler peki asamadikmi astik dunyada asilmaya bir setmi var tabiki yok 8yildir anlattigim olaylari artik insanlar kitap olarak piyasaya surup (rant ayri bir olay) bu bilgiyi insanlarla paylasiyorlar yani sadece ben demiyorum artik baskalarida diyor zulkarneyn iamacim korku salmak niye olsun ben isi gucu olan gayet saglikli herkezi seven humanist bir yapida olan bir insanim burda… Read more »
Sayin sami burda daha once elitler ve onlar icin siginaklardan bahsetmisim aylar oluyor size katiliyorum cok kotu bir donemdeyiz bugun video linki koydum buraya yine cikmamis seyretseydiniz anlardiniz insanlara takilmak icin tasarlanan cip elitlerin nufusu 500milyona indirme girisimi varken uzayli dostlarimizdan yardim istemeyipte kimden isteyecegiz anlamis degilim bizler ulkeler hep satilmisiz haberimiz yok kolelesmisiz haberimiz yok burda yada baska yerde tartisarak mucadele veriyoruz evet yakinda oda olmayacak iletisim kesecekler inasanlarin sosyal paylasim haklarida bitecek sizden ricam sabirla bekleyin…
Hepinize selamlar.. Yazilarinizi okudum ve gercekten ilginc fikirlerle karsilastim. Anladigim kadariyla cogumuzun hemfikir oldugu yerler var ve ayrimciliga dustugumuz noktalar da var. yaklasik olarak 7 8 yildir bu konular uzerinde arastirmalar yaptim. Elimde bazi datalar var ve bu datalara dayanarak net bir sekilde sunu soylemek istiyorum. Tartistigimiz bu konu korkunc derecede yanlis bilgilerle kirletilmis durumda, neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlamak, masa basinda internet uzerinden okudugumuz bilgilerle mumkun gorunmuyor. Biraz daha fazla TUTARLI bilgiye ihtiyacimiz var. Bilen bilmeyen herkez orada yada burada bir sekilde aklindan gecenleri yaziyor ciziyor, videolar hazirliyor. Ve ayrica ( tamamen kisisel fikrim ) bazi gruplar insanlari… Read more »
Evet, yurt disinda insanlara egitici , nasil hayatta kalabileceklerine dair surekli bilgiler veriliyor. ” Zeta Talk ” web sitesi epeyce detaylarina inmis konunun. http://www.pssurvival.com/ps/4-ZetaTalk/HELP_2012.pdf Ayrica you tube zeta talk video serisi ile dolu. Bilim adami Gregg Braden’a gore insanlar isterlerse olabilecek zararin nasil azaltilabilecegi veya ihtimalin ortadan kaldirilmasi icin, insanlara meditasyon ogrenmeyi , uygulamayi tavsiye ediyor. Meditasyonla insanin negatif enerjisini nasil temizliyebilecegini, enerjisini nasil kontrol ederek realitisini kotuden iyiye cevirebileceginin bilimsel aciklamalarini konferanslarina katilanlara ogretiyor ayrica konferanslari you tube de yayinlaniyor. Turkiye tamami ile yok olursa hic sasmam cunku Turkiye de insanlarin globa toplu olarak olarak urettikleri negative toksik enerji… Read more »