14 Şubat tarihe not düşelim
14 Şubat tarihe not düşelim…

politicalcartoons.com

14 Şubat tarihe not düşelim…

politicalcartoons.com

Yaz mevsimi sonlarına yaklaşıyoruz. Sonbahar mevsimsel tahminleri netleşmeye başladı. Birçok sitenin tahminini inceledim. Eylül ve Ekim ayları görünen o ki ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarı ve yer yer üzerinde geçecek gözüküyor. Eylül ayında güney, iç ve doğu kesimlerde m.normallerinin 1,5-2 C üzerinde kuzey ve k.batı kesimlerde 0,5-1 C üzerinde geçebilir. Yaz mevsimi sonlarına…

Siteye girişte çok büyük bir problem oluştu ne yaptımsa düzeltemedim… Türkiye DNS lerinden çıkışta siteye erişmek mümkün olmuyordu. Ama DNS i TTnet dışında bir DNS e aldığımda erişim oluyordu… Bu garip durum için site acaba yasaklandı mı diye şüpheye düşdüm :) Araştırmalarımda herhangi bir şey bulamayınca kullandığım hosting firmasını değiştirmek zorunda kaldım… Siteye girişte çok…

Türkiye üzerinde manyetik dalgalar. Saat 16:00 civarında başlayan titreşim batı karadeniz boyunca kilometrelerce devam ediyor. Bölge üzerindeki düşük frekansta bir manyetik titreşim mevcut Bu sinyaller yaklaşık 6 saattir takip edilebiliyor… Durumu gözlemeye devam ediyoruz… Sinyal aniden ortaya çıktı ve geniş bir alanı etkiliyor. Bölgeden bir haber alamadık. Bu alan üzerinde olanların durumu kontrol ederek garip…

Bugün hayvanlarda bir gariplik var… Çevrenizdeki hayvanlara dikkat ettiniz mi bugün bir garip davranıyorlar mı sizce… Çok ilginç ne kadar sokak köpeği gördüm ise hepsi uykuda… Bugün hayvanlarda bir gariplik Kediler ortada yok… Serçe kuşları hiç ötmediler bugün… Sizin gözlemleriniz nasıl… Okunma sayısı : 19

Büyük çarpışma veya göklerden gelecek bir şey… Her şey 27 Temmuz 2012 olimpiyat oyunlarının açılış töreni sırasında verilen mesaj ve sembollerle başladı ve halen devam ediyor… Tarihsel dönem içinde 27 Temmuzda başlayan siklon içine 21 Aralık 2012 ye dahil ederek günümüze kadar geldi. Aşağıda yazacaklarım bir teori olabilir ancak bu kadar üst üste tesadüf nasıl…

Kutup kayması ( değişimi ) son durum Geçtiğimiz yazılarımızda incelediğimiz kutup kayması veya değişimi konusunda ilginç açıklamalar geliyor. Son sibiryada meydana gelen depremin kutup değişiminin bir etkisi olduğunu rus bilim adamları açıklıyor. Önü alınmayacak olan kutup değişimi sancılarının bu deprem ile ortaya çıktığı ve Asya ana kıtasında oluşan etkinin tüm dünyayı içine alacak şekle gelmesinin…
Böyle mi gerçekten :)