Newyork Irene kasırgası online görüntüleri.

Newyork Irene kasırgası online görüntüleri

Harita üzerinde online izlemek isteyenler için güzel bir uygulama…

Irene kasırgasının arkasından oluşmakta olan TEN kasırgasınıda aynı uygulamada linkine tıklayarak izleyebilirsiniz…

Sol alt köşede yer alan tam ekran boyutuna alırsanız daha geniş görebilirsiniz…

ABD ekonomik olarak bu kasırgaların çok etkisinde kalacağa benziyor…

Kasırgaları online izlemek isterseniz FLORIDA da yer alan surf okullarının WEB CAM leri online görüntü geçiyorlar. Hepsi aktif olmasa bile içinde canlı görüntü verenler var…

http://www.angelfire.com/fl/boardheads2/surfcams.html

Yorumlarınızı bekliyorum…

Tavsiye Yazılar

• Güneş patlamasında oluşan boşluk.

Güneş patlamasında oluşan boşluk… Daha önce yayınladığım ” Güneşe kim saldırıyor ” yazısı Güneşe kim saldırıyor. birçok sitede aynı benim yorumladığım şekilde yer almaya başladı ve oldukça yüksek hızla yayılıyor. Özellikle youtube kanallarında yüzlerce video son güneş patlamasındaki kürenin bir uzay gemisi olduğu konusunda oldukça hem fikirler. Ancak benim yaptığım araştırmalarda bu durumun güneş patlamaları…

• Güneş Sistemi Merkezi nde bir Yıldız olabilir mi ?

Güneş Sistemi Merkezi nde bir Yıldız olabilir mi ? Bilim adamları çok ilginç bir açıklamada bulundular : Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri saran rekor kıran sıcak hava dalgası. Güneş sisteminin merkezinde yer alan büyük bir yıldızdan yayılan radyasyon nedeniyle olabileceğini düşündüklerini açıkladılar. Bilim adamları G2V65 adlı yıldız, aslında gündüz gökyüzünde parlak sarı küre olarak görülen…

• 188 gün teorisi

188 gün teorisi Taze olan 188 gün teorisi ile ilgili internette araştırma yapmaktayım ve internette çok ilginç haberler okudum. Bunlardan birkaçını sizinle paylaşmak istiyorum. ( Konu hakkında bilgisi olmayanlar için: http://www.bluebox.bbs.tr/188-gun-teorisi-ispatlandi-meksika-da ) Görünüşe göre bu teori ile ilgili kafa yoran kişi sayısı azınlıkta değil. Lakin bazı gruplar NASA’nın dünyanın manyetik alanı ile ilgili dikkat çekmesi…

• Elektromanyetik silahlar ( EMP )

Elektromanyetik silahlar ( EMP ) HAARP Araştırmalarının yan ürünleri olarak ortaya çıkan EMP silahları bilmemiz ne gibi etkiler altında olabileceğimizi görmemizi sağlayacaktır. Burada gördüğünüz silahlar ve techizatların tamamı uygulanmış ve şu an aktif silah olarak kullanılabilecek durumdalar. Geçen günlerde ABD nin artık nükleer silah geliştirmeyeceği ve mevcut nükleer silahları terk edeceğini açıklamasının arkasında bu EMP…

2 Comments

1. RADO dedi ki:

şiddetinin 5 olduğuna emin misin?

1. Pardon orada bir yanılma olmuş 3 şiddetinden yukarı çıkmadı henüz.

Daha önce hesaplanan değer 5 e kadar çıkacağı şeklinde idi. Galiba bazı müdahalerle 3 de kaldı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir