Year: 2012

• Otizm nedir, sebepleri nelerdir? Neden otizim.

Otizm nedir ? Araştırdığımda, Türkiye’de otistiklerin (çocuk ve diğer) sayısı hakkında doğru dürüst bilgi alabildiğim tarih 2006 ve sayı 271.000.Nisan 2012 verilerine göre. Türkiye’de otistik çocuk sayısı 450.000 ve her 150 çocuktan 1’i risk taşıyor. Dünyada her 110 çocuktan 1’i otistik. ABD’de 2002 yılından 2012’e kadar %78 artmış.2022 yılında her 9 çocuktan 1’inin otistik olacağı…

• Et yiyen bakteri hızla yayılıyor.

Et yiyen bakteri hızla yayılıyor. Daha önce avrupada bir kişinin ölümüne sebep olan bakteri ABD nin Georgia eyaletinde 3 kişiye daha bulaştı. Elleri ve ayaklarının bu bakteri nedeni ile kayıp edilmesine sebep oldu. Et yiyen bakterinin bilinen bir tedavisi yok sadece bulaşan organın kesip almaktan başka çare yok… http://www.dailymail.co.uk/news/article-2147707/Bobby-Vaughn-victim-of-flesh-eating-bacteria-Georgia.html Bakterinin bir kuluçka süresinde olduğu ve…

• Güneş tutulması 20 Mayıs 2012 tamamlandı…

Güneş tutulması 20 Mayıs 2012 tamamlandı. Güneşin büyük tutulması Asyanın doğu kıyılarından başlayarak yaklaşık 4 saatlik bir süre içerisinde ABD nin batı kıyıları içinde tamamlandı. BU kadar büyük bir alanda güneş tutulması seyredildi. Pasifi geçen büyük bir gölge bir ışın gibi Amerika kıtasına ulaştı. Güneşin tutulma hali merkezde yukarıdaki şekilde izlendi gölgeli kısımlarda ise parçalı…

• BlueBox Forum sitemiz

BlueBox Forum sitemiz Birçok kez istekte bulundunuz sonunda benide kandırdınız :) Mavikutu FORUM sitemiz aktif edilmiştir. Site tamamen forum üzerinde kuruludur ve burada işlenen konular başta olmak üzere, benzer konuları artık daha hızlı ve rahat tartışılar hale getiriyoruz. BlueBox BBS her zaman ki gibi size haberleri vermeye devam edecek. FORUM alanımızı herkesin daha rahat kullanacağını…

• Ruhlarla tehlikeli oyunlar

Ruhlarla tehlikeli oyunlar Dünya’da fiziksel bedende yaşam deneyimlemek isteyen dünya dışı (Aliens) ruhlar var. Dünyanın 3. boyuttan 4. ve 5. boyuta geçişine yardımcı olmak, geçişi hızlandırmak, yüksek bilinci geliştirmek, insanların titreşim seviyelerinin yükseltilmesine yardımcı olmak istiyorlar.Bunun içinde siyasi liderlik kadrolarında görev almak istiyorlar. Normalde ruh doğum öncesinde bedene girerken bu ruhlar, çocukluk döneminde gecirilen öğrenme…

• Uzay HAARP Projesi : X-37B başarılı oldu. …

Uzay HAARP Projesi X-37B başarılı oldu. Daha önce sitemizde yazdığımız X-37B uydusunun görevi 450 gündür devam ediyor. Dünyanın yörüngesinde bulunan bu uydu mini bir Uzay mekiği boyutlarında ve taşıdığı cihaz ve teçhizat hakkında bilgi verilmiyor. X-37B nin daha önce birçok büyük deprem ile yörüngesinin çakıştığı iddialar arasında yer alıyor. Zaman zaman bu durumları sitede yazmıştım….

• HAARP in yeni stratejisi nedir ?

HAARP in yeni stratejisi nedir ? Daha önce güney amerikada kuş ve yunus ölümleri haberleri sitemizde yer almıştı. Bu ölümlerin sebepleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. İlginç bir başka nokta ise güney amerika da toplumsal olaylarda bir tırmanış bulunuyor. Güney amerika toplumları eskiye göre çok daha sinirli ve yıkıcı hale geliyorlar… Kuş ve Yunus…

• BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve …

BlueBox BBS Merhaba Sitede bazı eklemeler yaptım ve yeni düzenlemelerde beraberinde geliyor. Biraz içeriği düzenliyorum o nedenle sitede anlık değişikliklere şaşırmayın :) İlk önce siteye gelen yorum sayısı artık oldukça yoğun olmaya başladı ve ben elimden geldiğince edit ederek yorumları ekliyorum. Yorumlarda genelde chat ortamı olmamasına bilgi içermesine dikkat etsemde bazen bende ne yapacağımı bilemiyorum….

• Sivrisinekler ve Arılar ne fark ettiler ?

Sivrisinekler ve Arılar neyi fark ettiler ? Bugün iki arkadaştan çok ilginç iki haber arka arkaya elime geçti gerçekten oldukça ilginç. Birisi Türkiyede Istanbul Kozyatağında yüksek binalar arasında bir arı oğulunun bir dairenin penceresine gelmesi ve burada kalması. Arı oğulları genelde ağaçalara doğru hareket ederler ve bu alanlarda beklerler. Haberin kaynağı http://gundem.milliyet.com.tr/ugultuyu-firtina-sandi-ama-/gundem/gundemdetay/16.05.2012/1541142/default.htm İkinci bildiğiniz gibi…

• 2012 Gelişmeleri… Son gelişmeler.

2012 Gelişmeleri… Son gelişmeler beni çok yordu.. Güneşte oluşan garip durumlar sonrası NASA nın SOHO yu kapatması arkasından veri aldığımız birçok kaynakta anormal durumlar. Açıklanmakta geçikilen bir şeylerin döndüğünü aklıma getiriyor. Ne zaman kaynaklarda bir yavaşlama olsa ortaya anormal bir durum çıkar. Bir haftadır sadece takip etmek zorunda olduğum bir kaynak hiçbir bilgi geçmedi. Bazı…

• Nibiru güneş sisteminde mi ?

Nibiru güneş sisteminde mi ? Hızla gelen Pluton ötesinde bir gezegen keşfi bilgileri. Duyuru ” Dünyaya kardeş mi geliyor ? ” şeklinde. İlk kez hayretler içinde kaldım. Bu kadar net hiç yazılmamıştı. Üstelik yazan siteler öyle yabana atılacak cinslerden değil… Şimdilik bir toz bulutu şeklinde algılandığını ancak bunun bir buz durumda gezegen olma ihtimali yükseliyor….

• Güneşte acil durum !

Güneşte acil durum nedir ? Hiç gündemde yokken çok acil bir forum düzenleniyor. Dünyanın dört bir yanından uzmanlar Washington’da Ulusal Basın Kulübü’nde 5 Haziran 2012 de Uzay Hava Enterprise Forum (SWEF) için toplanıyor. Toplantı daha önce duyurulmuş bir toplantı değil. Çok acil mesajı ile yayınlandığına göre önemli bazı oturumlar olacak. http://www.nswp.gov/swef/swef_2012.html Linkten gerekli bilgileri alabilirsiniz….